UN MURAL QUE DEIXARÀ PETJADA







Aquest mural va ser pintat el 13 d’octubre de 2009. Els alumnes de 4t d’ESO del nostre institut, formant parelles amb els alumnes de Hofstad Lyceum, La Haia, Holanda, van pintar cadascuna de les 48 teles de què està composta la pintura mural.

Aquesta trobada i activitat col·lectiva va ser un moment culminant de “The Exchange Project”, un programa d’intercanvi que va començar fa 4 anys amb els alumnes d’aquesta classe quan feien 1r d’ESO. Aquest projecte internacional entre Hofstad Lyceum i el nostre institut, coordinat per Wieger de Jong, professor d’Art, i Núria Batlle, professora d’Anglès, ha donat com a resultat molts esdeveniments motivadors i estimulants per a l’alumnat al llarg d’aquests quatre anys, com ara les trobades anuals, intercanvis telemàtics, videoconferències i un viatge a Holanda.


La Biblioteca de l'institut, que cada any ha acollit aquestes trobades, ara s'engalana amb aquest magnífic mural, símbol de la il·lusió d'uns professors (la Núria i el Wieger) i uns alumnes que, any rere any projecten activitats perquè aprendre anglès sigui més motivador. ENHORABONA!

Comentaris

Entrades populars