Marató de Poesia en Acció

Dissabte passat, dia 19 de juny, es va celebrar la Marató de Poesia en Acció, i l'Institut Montserrat va tenir una important representació.



D'una banda, tres representants de la classe de 2n A ESO (Anna Bodi, Maria Forcada i Ivet Orellana) van anar a fer lliurament dels 180 euros recollits entre el personal de l'Institut. A més també van oferir, per ser venuts,uns punts de llibre que havien confeccionat a la classe de Visual i Plàstica. La seva professora i tutora, Irene Garzón, també va voler assistir a l'acte i va oferir un quadre seu per a ser subhastat, junt amb unes escultures cedides per l'artista Andrés Aragón.

D'altra banda, l'alumna de 1r A ESO, Noemí Cervero, va recitar el seu poema Solidaritat, així com també la professora Antonieta Prats va llegir el seu I vols canviar el món?

Els dos poemes i l'eslogan que va fer Maria Espada de 2n B ESO han resultat premiats i figuren en el llibre Poemes per a un món millor del XII Premi de "Poesia en Acció", llibre que hem adquirit a la biblioteca.

Comentaris

Entrades populars