Concurs d'Il·lustració i Jocs Florals

La biblioteca i el Departament d'Educació Visual i Plàstica, amb motiu de l'exposició 'Dibuixant històries' de Fina Rifà, convoquem un concurs d'il·lustració les següents bases:



  1. Participació: hi podrà participar tot l’alumnat actual de l’institut.


  2. Tema: la il·lustració ha de ser sobre algun dels llibres de lectura obligatòria de català, castellà, anglès, francès o italià del curs 2011-2012. Al dors caldrà especificar el títol i l’autor del llibre i, en el cas que sigui sobre un capítol, pàgina o fragment, el número corresponent.


  3. Format: els treballs s’han de presentar en làmina de dibuix o cartolina de mida DIN A4.


  4. Tècnica: lliure.


  5. Categories: A (1r i 2n d’ESO); B (3r i 4t d’ESO); C (1r i 2n de Batxillerat)


  6. Presentació: les il.lustracions hauran de signar-se amb un pseudònim fent-hi constar el curs (no s’hi pot posar el nom). A cada treball cal adjuntar-hi un sobre tancat, a l’exterior del qual hi ha de figurar el pseudònim i el curs. A l’interior hi ha d’haver un full amb el nom complet, el curs i el grup de la persona participant.


  7. Terminis de presentació: els originals s’hauran de presentar com a molt tard, el dilluns 26 de març a la biblioteca o qualsevol dels professors de dibuix. Els treballs presentats després de la data límit o aquells que no compleixin les normes de presentació exposades en aquestes bases, quedaran eliminats.


  8. Premis: Cada categoria tindrà un primer premi de 30 € i un segon premi de 15 €, en vals de compra per Abacus. El jurat pot declarar desert algun dels premis si considera que el material presentat no té prou qualitat. Els premis es lliuraran el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi.


  9. Altres: L’institut podrà utilitzar les il·lustracions que guanyin en els seus documents gràfics. L’organització podrà exposar tots els treballs presentats durant el tercer trimestre. A final de curs, tots els originals no premiats seran retornats als autors.


Així mateix, us animem a participar als Jocs Florals, organitzats pels departaments de llengües, que també es premiaran el 23 d'abril. Les bases dels Jocs Florals les trobareu impreses al panell d'entrada de la Biblioteca, on també hi ha una còpia de les bases del Concurs d'Il·lustració.

Molta sort a tothom!



Comentaris

Entrades populars