La Setmana del Llibre en Català

Un curs més, us donem la benvinguda des del bloc de la Biblioteca de l'Institut Montserrat. Aquest any ho fem amb un esdeveniment important que està de celebració: la Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del divendres 7 al diumenge 16 de setembre de 2012 a l’avinguda de la Catedral de Barcelona amb l’objectiu de fer créixer la lectura en català.

La Setmana recrearà una petita ciutat de la lectura sostenible que permetrà reconèixer la tasca d’editorials, llibreries i revistes i també de les biblioteques públiques a partir de diverses activitats per a públic adult i familiar.

Com hem dit, enguany se celebra 30è aniversari del certamen i per això s'han preparat un conjunt de campanyes, concursos i accions molt singulars que recordaran la llarga trajectòria d’aquest esdeveniment, i on tothom hi podrà participar.

A través de la seva pàgina web podreu accedir a la programació de les activitats que es faran cada dia. A més, podeu seguir totes les novetats de La Setmana als seus perfils de Twitter i Facebook.



Comentaris

Entrades populars