bcnegra 2013

Com ja és tradició, Barcelona acull un any més la trobada de novel·la negra més important de la ciutat, la BCNegra 2013, que se celebrarà entre els dies 1 i 9 de febrer. Demà, a les 18.30 hores a la sala d'exposicions la Biblioteca Jaume Fuster (la biblioteca que està més a prop de l'Institut), Paco Camarasa (comissari del certamen) inaugurarà la BCNegra 2013 amb l'exposició Formes de Camilleri, i a les 19 hores tindrà lloc la taula rodona Testimonis d'Andrea Camilleri.


La il·lustració del cartell és de Jordi Fornas, artista que va exposar les seves obres a la nostra Biblioteca

Al certamen hi seran presents Salvo Montalbano, Petra Delicado, Ricardo Méndez, Bevilacqua i Chamorro… I també els autors (europeus, catalans i de l'Estat espanyol) que ens proposen nous còmplices per als nostres temps de lectura.

Aquesta nova edició del BCNegra també ens oferirà més de 50 activitats gratuïtes: el mossos ens sorprendran amb la primera fitxa policial mai redactada, i l'escriptor Màrius Serra ens ha preparat un negrecriminalograma que haurem de resoldre entre tots. Constatarem la diversitat d'escenaris i estils dels nous narradors catalans, parlarem de verins, d'art robat, de periodismes, de segrestos… d'aquells temes que com a ciutadans i lectors ens ocupen i ens preocupen. Des de la Biblioteca de l'Institut Montserrat, us animem a participar a aquesta trobada literària.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Comentaris

Entrades populars