Inauguració Obres de Lucía Valverde

El passat dimecres, 13 de gener, vam inaugurar l'exposició Obres de Lucía Valverde. L'acte va tenir molt bona acollida, ja que una cinquantena de persones es van reunir a la biblioteca per donar el tret de sortida a l'exposició que, per setè any consecutiu, acollirem. Van parlar l'Aleix Gabarró, director de l'Institut, la Rosa Sanchis, responsable de la biblioteca, i el Marcel Valera, alumne de primer de batxillerat i fill de l'artista. A més, l'Antonieta Prats va llegir una Recepta on s'explica el procés que segueix la Lucía per "cuinar" les seves obres, recepta que tenim a una de les vitrines.

D'esquerra a dreta, l'Aleix, la Rosa i la Lucía
  
Una part dels assistents i algunes de les obres exposades, al fons

En total, a la biblioteca hi ha exposats 16 quadres3 Revistes sense contingut, que donen una ambientació molt especial al nostre espai. A continuació adjuntem algunes imatges de com ha quedat la biblioteca, encara que el millor per contemplar les obres és veure-les in situ. Us recordem que l'exposició és d'accés lliure i gratuït per a tothom (no només per a la gent vinculada a l'Institut), que la tindrem fins el 26 d'abril i que podeu consultar l'horari aquí.










Comentaris

  1. Molt be els quadres penjats a la part de dalt de la paret.

    Enhorabona per la iniciativa de l'exposició

    A veure si puc passar a veure-la en directe

    Molts Records

    Pau Griful

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars