Treballs de recerca 2013 (actualització)


Una de les novetats d'aquest curs a la biblioteca és que hem deixat de rebre treballs de recerca en suport paper. Hem decidit passar al format online, que presenta diversos avantatges: es pot consultar des de qualsevol lloc amb internet, no ocupa un espai que començar a mancar a la biblioteca i és de més fàcil accés per a tothom qui vulgui consultar la informació.

Teniu dues maneres d'accedir als treballs de recerca dels alumnes que aquest any fan 2n de batxillerat:

1) Entrant a l'enllaç http://bit.ly/Hpm1Do

2) Clicant a una imatge com aquesta ---->
que trobareu a la columna dreta d'aquest bloc



Una vegada dins la pàgina, podreu entrar a cada un dels treballs clicant el títol o la portada. I dins de cada treball hi ha una descripció en la qual s'esmenta el nom de l'autor/a, el nom del/a tutor/a i el tema que tracta el treball.

[NOVETAT] Ja hem acabat de penjar tots els treballs, a falta d'algun hipotètic canvi d'última hora. En total hi trobareu 121 treballs de recerca. A la biblioteca disposeu de fulls informatius amb l'adreça per accedir a la plataforma, i us aclarirem qualsevol dubte que tingueu.

Comentaris

  1. Enhorabona , una gran iniciativa, fa molt goig veure'ls tots aquí publicats !!!

    Pau Griful

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars