Fins l'any que ve!

L'any escolar 2013 ja ha arribat oficialment a la seva fi. Abans de marxar de vacances, però, us volem deixar amb una petita crònica del sorteig de la panera de llibres que vam celebrar ahir a la biblioteca.




Cap a les 11.20 hores, quan ja hi havia una part important dels participants del sorteig, la primera mà innocent va treure el paperet amb el nom del guanyador de la primera panera, dirigida al primer cicle de l'ESO. L'afortunat va ser el Roger Pujadas, de 2nB, que va guanyar sis llibres.



Per realitzar el segon sorteig vam demanar una segona mà innocent, que després d'uns quants paperets nuls (les persones que sortien no eren presents i, per tant, s'invalidava el premi) finalment va treure'n un amb el nom de la guanyadora de la segona panera: la Blanca Prat, de 4tB. Aquesta panera tenia cinc llibres i un còmic.



Els guanyadors es van fer la foto de rigor amb la Rosa i el Pau de la biblioteca, mentre que els que es van quedar sense premi marxaven una mica decebuts. No passa res, perquè l'any que ve tornaran a tenir l'oportunitat d'aconseguir la panera de llibres. Ara, de moment, ja tenen vacances!



Abans de baixar la persiana us recordem que la tant la biblioteca com la sala d'estudi nocturna tanquem tots aquests dies. Tornarem el 8 de gener. Durant aquest mes, la sala d'estudi nocturna també obrirà els divendres.

Ara sí, bones festes a tothom!

Comentaris

Entrades populars