34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona



Demà arrenca la 34ª edició del Saló delCòmic. Degut a l'enorme èxit del certamen, i com ja va sent habitual els darrers anys, el Saló ocuparà els Palaus 1 i 2 de la Fira de Barcelona.

El cartell d'aquest any l'ha fet el veterà Francisco Ibáñez; per celebrar el seu vuitantè aniversari, el Saló li dedica l'exposició Per molts anys, Ibáñez, on els seus fans podran gaudir de més de 100 originals de les seves mítiques historietes: Mortadelo y Filemón, Rompetechos, Pepe Gotera y Otilio, 13 Rue del Percebe... 



A més de la d'Ibáñez, destaquem dues exposicions més: Ilustr@, sobre il·lustradors/es que s'han fet populars gràcies a les xarxes socials; i Novel·les gràfiques compromeses, que mostra diversos temes socials que estan a l'ordre del dia a través de l'obra de grans autors nacionals com ara Manel Fontdevila, Paco Roca o Miguelanxo Prado.


La resta d'exposicions del certamen les podeu consultar en aquest enllaç.




L'horari del Saló del Còmic serà divendres 6 i dissabte 7 de 10 a 21 hores, i dijous 5 i diumenge 8 de 10 a 20 hores. Us recordem que l'entrada general costa 8 Euros, però presentant el carnet de les Biblioteques de Barcelona tan sols us costarà 6 Euros.

Aprofitem l'ocasió per destacar les novetats de còmic de la biblioteca: El convoy, de Denis Lapière i Eduard Torrents; l'edició integral de 13 Rue del Percebe, de Francisco Ibáñez; i hem acabat de completar les sèries de Pies descalzos (Keiji Nakazawa) i Millennium (Runberg, Homs i Man).

Bona lectura!

Comentaris

Entrades populars