INAUGURACIÓ DE DUES NOVES BIBLIOTEQUES

Hem rebut aquesta bona notícia i la volem compartir amb vosaltres. Sempre és un motiu de satisfacció l'obertura d'una nova biblioteca ... i si en són dues, encara més:

"El proper dia 27 de novembre de 2009 a les 18:30 h a Vilassar de Mar s'inaugura la Biblioteca Ernest Lluch i Martín ... de titularitat municipal"
"La biblioteca porta el nom d’Ernest Lluch i Martín, l’il·lustre economista, professor i polític nascut a Vilassar de Mar el 1937 i assassinat a Barcelona l’any 2000. Coincidint amb la inauguració de la biblioteca, se celebraran els actes d’homenatge a la seva figura organitzats, entre altres, per la Fundació Ernest Lluch, la qual estrena nova seu en el mateix edifici de la biblioteca. L’edifici compta amb dues plantes de lliure accés i una planta soterrani. Es caracteritza per la seva amplitud i il·luminació natural. L’arxiu municipal es troba a la primera planta del mateix equipament."



"El proper dia 29 de novembre de 2009 a les 11:00 h, s'inaugura la Biblioteca Zona Nord de Barcelona al Districte de Nou Barris, un nou equipament cultural emplaçat al Carrer de Vallcivera, 3 bis."

"Aquest projecte ha tingut com a objectiu la remodelació de l'espai que envolta la nova biblioteca per tal d'adequar-lo a un nou ús. S'han racionalitzat els itineraris peatonals i s'ha millorat l'accessibilitat amb un ascensor des del carrer Vallcivera a l'entrada de la biblioteca."

Comentaris

Entrades populars