PREMI DE "LAS LETRAS ESPAÑOLAS" 2009

L'Oriol Santos del 1C -ESO ens ha enviat aquesta notícia, que ha presentat a la classe de castellà i que ha traduït per què la publiquéssim en el blog. Gràcies, Oriol:

L'escriptor Rafael Sánchez Ferlosio ha guanyat el Premi de les Lletres espanyoles 2009, el més prestigiós d'aquest país rere el Cervantes i que atorga el ministeri de Cultura per reconèixer l'obra d'un autor espanyol. Sánchez Ferlosio, que ja va rebre el premi Cervantes el 2004, va dir que els guardons "me han venido muy bien y ya está, pero soñar, yo no sueño con nada, yo estoy siempre despierto". De tota manera, va assegurar que li feia "alegria" ser el 2009 el vencedor d'aquest premi. Autor de novel·les com "Industrias y andanzas de Alfanhuí" (1951) i "El Jarama" (1955), amb la qual va guanyar el Premi Nadal i el guardó de la Crítica, Sánchez Ferlosio va néixer a Roma el 4 de desembre de 1927. El també poeta i traductor va explicar que continua escrivint coses, encara que cada vegada menys i més a poc a poc.

No tenim més espai per publicar també la biografia d'aquest escriptor, però si algú de vosaltres la vol buscar, pot enviar-la com a comentari a aquesta mateixa notícia.

Comentaris

Entrades populars