2ª edició del Concurs d'Il·lustració

Hola a tots i totes!

Arriba la segona edició del "Concurs d'Il·lustració de l'IES Montserrat", que convoquen el Departament d'Educació Visual i Plàstica amb la Biblioteca. Com sabem que sou uns artistes, us convidem a participar per mostrar-nos les vostres qualitats amb el paper i el llapis. Teniu de temps fins el divendres 17 d'abril com a data límit per presentar els originals a la biblioteca o als vostres professors de dibuix.

Allà van algunes qüestions que heu de tenir en compte:
  1. TEMA: la il·lustració ha de ser sobre algun dels llibres de lectura obligatòria de català, castellà, anglès, francès o italià d'aquest curs en la tècnica que més us agradi o més domineu. Heu d'especificar al dors el títol i l'autor del llibre o bé el capítol, pàgina o fragment al qual fa referència la imatge.
  2. FORMAT: làmina de dibuix o cartolina DIN-A4.
  3. CATEGORIES: A) 1r i 2n d'ESO; B) 3r i 4t d'ESO; C) 1r i 2n de Batxillerat.
  4. PRESENTACIÓ: heu de presentar les vostres il·lustracions dins un sobre tancat amb el vostre pseudònim i curs, el mateix amb el que hagueu signat la pròpia imatge. A l'interior del sobre hi ha d'haver un full amb el vostre nom complet, curs i grup per saber qui sou.
  5. PREMIS: cada categoria tindrà un premi, que el jurat pot declarar desert si considera que el material presentat no té prou qualitat.

Els premis els lliurarem el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. Recordeu: teniu de temps fins el 17 d'abril... Som-hi!

Esperem les vostres il·lustracions!

Fins aviat artistes!

Comentaris

Entrades populars