Concurs "Poesia en Acció"

Hola nois/noies!

Us convidem a participar en el ja clàssic concurs de "Poemes per a un Món Millor". Heu de crear algun poema sobre els valors humans: l'ecologisme, la pau, la llibertat, la igualtat, la tolerància i la solidaritat. Si us agrada més dibuixar, també podeu enviar les vostres il·lustracions amb algun eslògan per a un món millor.

Els heu d'enviar a l'adreça de correu de la Biblioteca: biblioiesmontserrat@gmail.com, especificant a l'assumpte "Concurs Poesia en Acció" i posant el tema que heu escollit, el vostre nom i cognoms, curs i grup. Nosaltres en seleccionarem 6 i els enviarem al concurs.

Els guanyadors participaran a la X Marató el 13 de Juny al Jardí Romàntic de l'Ateneu Barcelonès, recitant el seu poema que quedarà publicat en un llibre.

Per més informació adreçeu-vos a: http://poesiaenaccio.blogspot.com/
Us posem una foto de les guanyadores de l'any 2007.

Fins aviat! Que tingueu unes bones vacances.

Comentaris

  1. S'esgota el temps per participar al concurs "Poesia en Acció"! Teniu de límit fins el 27-30 d'abril... Encara esteu a temps!
    Esperem les vostres aportacions!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars