3/4/09

Concurs "Poesia en Acció"

Hola nois/noies!

Us convidem a participar en el ja clàssic concurs de "Poemes per a un Món Millor". Heu de crear algun poema sobre els valors humans: l'ecologisme, la pau, la llibertat, la igualtat, la tolerància i la solidaritat. Si us agrada més dibuixar, també podeu enviar les vostres il·lustracions amb algun eslògan per a un món millor.

Els heu d'enviar a l'adreça de correu de la Biblioteca: biblioiesmontserrat@gmail.com, especificant a l'assumpte "Concurs Poesia en Acció" i posant el tema que heu escollit, el vostre nom i cognoms, curs i grup. Nosaltres en seleccionarem 6 i els enviarem al concurs.

Els guanyadors participaran a la X Marató el 13 de Juny al Jardí Romàntic de l'Ateneu Barcelonès, recitant el seu poema que quedarà publicat en un llibre.

Per més informació adreçeu-vos a: http://poesiaenaccio.blogspot.com/
Us posem una foto de les guanyadores de l'any 2007.

Fins aviat! Que tingueu unes bones vacances.

1 comentari:

  1. S'esgota el temps per participar al concurs "Poesia en Acció"! Teniu de límit fins el 27-30 d'abril... Encara esteu a temps!
    Esperem les vostres aportacions!

    ResponElimina

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!