El Pau Sotelo de Nou Barris ens envia una crònica de la notícia que vam donar la setmana passada sobre Les Jornades per la Llengua 09. Els que vàrem assistir a l'acte donem fe del que diu:

Nou Barris es torna a moure per la llengua

Les Jornades per la Llengua van tornar a Nou Barris després de cinc anys. El Casal de Joves de la Guineueta va acollir, el divendres 6 de novembre, aquest conjunt d’activitats de foment de l’ús social del català, organitzades per Endavant Sant Andreu – Nou Barris.
L’escriptor barceloní Màrius Serra va oferir el tret de sortida de les Jornades, exposant les curiositats de la llengua com element dinàmic, com a reflex de la història dels pobles, i fins i tot com a eina lúdica que ens condueix sovint a situacions divertides. Finalment, va compartir el protagonisme amb el públic, fent jugar a la quarantena d’assistents als seus coneguts Enigmàrius, petits enigmes que amaguen la seva solució en les mateixes paraules, les seves parts i els seus múltiples significats.
Tot seguit, es va celebrar un sopar que va finalitzar amb l’actuació dels cantautors Jordi Montañez i Cesk Freixas. Amb trajectòries temporals diferents, però compartint un discurs compromès amb la cultura de base i els moviments socials, aquests dos músics van fer cantar, emocionar i fraternitzar la sala gran del Casal de Joves de la Guineueta.

Comentaris

Entrades populars