INICIEM EL SEGON TRIMESTRE

ESTEM PREPARANT UNA EXPOSICIÓ!!!

Aquest ja serà el quart curs que la biblioteca de l'IES Montserrat acullirà una exposició sobre temes d'interès per als alumnes.


Recordem que a l'any 2007, amb el títol Memòria i disseny, la vam dedicar al dissenyador gràfic. JORDI FORNAS, avi del Pau i Lluc Cabús, alumnes del nostre centre. La inauguració va voler ser un acte d'homenatge al propi autor, que va dissenyar el cartell expressament per a aquesta exposició.

A l'any 2008 vam mostrar l'obra d'ASSUMPCIÓ SAVALL i va portar el títol de La il·lustració científica i el llibre de text. L'autora va venir a l'institut a explicar als alumnes la seva experiència com a il·lustradora i biòloga.

Al curs passat vam fer una crida al personal del centre perquè preparessin imatges sobre poemes dedicats al PLANETA TERRA, ja que es clausurava l'any d'aquesta efemèrides. Va ser un èxit de participació i de qualitat.

AQUEST CURS 2010 el protagonista serà JOAN PEDRAGOSA, avi de l'Ona Balló de 4A. L'exposició portarà el títol de Imatge gràfica i volumetria.
Ja us n'anirem informant.

Comentaris

Entrades populars