9/2/10

PREMIS GAUDÍ 2010L'Oriol Santos, de 1r ESO C ens envia aquesta notícia, que li publiquem amb molt de gust:

"L’Acadèmia del Cinema Català ha lliurat els II Premis Gaudí, uns guardons que, en la seva segona edició, s’han fet sentir com uns dels més importants en el cinema català. La gala de lliurament dels II Premis Gaudí es va celebrar al teatre Coliseum de Barcelona i va comptar amb la participació de cares conegudes, com Dafnis Balduf, Santi Ibáñez, Santi Millán i Clara Segura.
La pel·lícula Tres dies amb la família, dirigida per Mar Coll, va aconseguir els guardons a la millor pel·lícula en llengua catalana, a la millor direcció i a la millor protagonista femenina, en reconeixement a la interpretació de Nausicaa Bonnin.
L’actor Àlex Brendemühl va rebre el Premi Gaudí al millor protagonista masculí per la pel·lícula Les dues vides d’Andrés Rabadán, pel.lícula que va estar guardonada també amb els Premis Gaudí al millor actor i actriu secundària, per les actuacions d’Andrés Herrera i Clara Segura, respectivament".
Gràcies, Oriol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!