13/1/12

Maletes viatgeres

Des d'avui i fins el 15 de març, tindrem a la Biblioteca i a disposició dels seminaris la maleta de Biografies i Diaris, que ens presta el Centre de Recursos del districte.

La maleta conté 10 biografies, 8 biografies novel·lades i 12 diaris. En total, 30 llibres biogràfics destinats al primer cicle de l'ESO, però que poden ser d'interès per a tothom. Entre les personalitats biografiades trobem escriptors catalans com Ramon Llull, Jacint Verdaguer o Mercè Rodoreda; escriptors internacionals com Agatha Christie o Saint-Exupéry; científics com Edison o Galileu; inventors com Gutenberg o Leonardo da Vinci; i altres personatges, alguns d'ells ficticis, que expliquen les seves experiències en forma de diari.

Podeu passar a veure els llibres de la maleta per la Biblioteca, encara que no sempre hi seran perquè també es faran servir a les aules. Recordeu que els tindrem dos mesos exactes, ja que el 15 de març la maleta viatjarà a un altre centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!