Mor Germán Sánchez Ruipérez

L'editor Germán Sánchez Ruipérez va morir aquest cap de setmana als 85 anys d'edat. Nascut a Salamanca, va ser un dels mecenes culturals més importants de l'estat, ja que a més de ser el fundador de l'Editorial Anaya, va crear la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, institució sense ànim de lucre dedicada a l'activitat educativa i cultural.

La Fundación GSR centra la major part dels seus programes a la difusió de la lectura i l'extensió de la cultura del llibre. Per això, es tracta d'un organisme de referència en l'àmbit de les biblioteques escolars.

Els projectes de la Fundación GSR van dirigits, entre d'altres, a promoure l'accés al dret a la lectura; a experimentar amb noves formes de lectura i nous models de gestió de la biblioteca; o al treball amb els continguts en l'educació.


Des de la Biblioteca de l'Institut Montserrat lamentem la pèrdua d'un dels referents en matèria de promoció de la lectura.

Us convidem a visitar el seu web: http://www.fundaciongsr.com/
i a consultar l'extens repertori d'obres editades per la Fundación GSR, que trobareu al catàleg de la Diputació de Barcelona clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars