Novetats a la biblioteca

Comença un curs nou i a la biblioteca no volem quedar-nos enrere. Per això us presentem els nous llibres que han arribat, tant de ficció com de coneixements. Us recordem que els llibres són perquè tots els poguem gaudir i, per tant, us els podeu endur tots en préstec.

Dels llibres de coneixements volem destacar una obra molt interessant de Bill Bryson (autor de Una breve historia de casi todo), A casa: una breu història de la vida privada, on fa un repàs de l'origen dels objectes quotidians que ens envolten. Un altre llibre que recomanem és Òrgans a la carta, de David Bueno. Tampoc deixeu de fer una ullada a una obra de referència del món del setè art: Historia del cine, de Mark Cousins. Finalment, dels quatre llibres d'història que hem adquirit, destaquem l'Atlas histórico de Europa, que abasta des del Paleolític fins el segle XX.

Pel que fa a les obres de ficció, hem comprat 8 novel·les juvenils; la que ens ha semblat més interessant és Tornaran a buscar-me, de Josan Hatero. Es tracta d'una història que es mou entre el thriller, el misteri i la por, i que ha aconseguit el Premi La Galera Joves lectors 2011. També recomanem el còmic Simiocracia (d'Aleix Saló, autor d'Españistán), que explica de manera molt entenedora els origens de la crisi econòmica que patim.

Finalment, a petició d'alumnes i professors, ja tenim l'obra medieval Tristán e Iseo i el poema èpic llatí l'Eneida, de Virgili.



Esperem que gaudiu de tots aquests llibres, que es troben exposats a la vitrina de fora la biblioteca (els heu de demanar perquè estan tancats amb clau) i a la vitrina de l'entrada. Podeu consultar el llistat complet de novetats al taulell del bibliotecari.

Bona lectura!

Comentaris

Entrades populars