31 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Demà arrenca la 31ª edició del Saló del Còmic. Un any més, Ficomic aposta fort pel gènere i pretén que durant els quatre dies que durarà el certamen, el Palau 8 de la Fira de Barcelona Montjuïc s'ompli d'amants de la novel·la gràfica.

Aquest any el Saló retrà homenatge a un dels clàssics de la historieta, Miguel Ambrosio Zaragoza Ambrós, en el centenari del seu naixement. A més, també hi haurà exposicions dedicades a Josep Maria Berenguer, Lola Lorente o José Domingo, entre d'altres.



Com ja és habitual, el Saló del Còmic reunirà els millors autors del moment com Guy Delise o Ralf Köing, que durant els quatre dies estaran signant les seves obres als diversos stands de la Fira. Clicant aquest enllaç podreu veure el dia i l'hora concrets que els autors passaran per cada stand.

L'horari del Saló del Còmic serà de dijous a dissabte de 10 a 21 hores, i diumenge de 10 a 20 hores. Us recordem que l'entrada general costa 7 Euros, però presentant el carnet de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, tan sols us costarà 5 Euros.


Comentaris

Entrades populars