11/11/13

X Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Per segon any consecutiu, l'Institut Montserrat participarem al Certament Nacional de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i que enguany celebra el desè aniversari. Es tracta d'un concurs on hi participen alumnes de tot Catalunya i ja són més de 600 escoles i instituts les que s'han inscrit al certamen.

Els alumnes del nostre institut participaran a les categories de Corsaris (primer cicle) i Tropa de Corsaris (segon cicle), amb les següents lectures:

- Corsaris: Wonder, de R.J. Palacios i El Cas del quadre desaparegut, de Jordi Sierra i Fabra.
- Tropa de Corsaris: Viatge al centre de la terra, de Jules Verne i Noel et busca, d'Àngel Burgas.

Per participar al certamen només heu de complir un requisit: tenir moltes ganes de llegir en veu alta. I per inscriure-us tan sols heu de dir-ho al Pau o la Neus de la biblioteca o a la professora de català Rosa Sanchis. Tots els llibres que cal llegir us els facilitarem des de la biblioteca o des del departament de català.

Les bases del certamen les trobareu clicant a la imatge de sota. Animeu-vos a participar!

http://www.certamendelecturaenveualta.cat/htm/bases.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!