Passi-ho bé........ fins l'any que ve!

L'any escolar 2014 s'acaba. Abans de marxar de vacances, però, us volem deixar amb una petita crònica del sorteig de les dues paneres de llibres que vam celebrar ahir a la biblioteca.



Cap a les 11.20 hores, quan ja hi havia una part important dels participants del sorteig, una mà innocent va treure el paperet amb el nom del guanyador de la primera panera, dirigida al primer cicle de l'ESO (1r i 2n). L'afortunada va ser la Mileva Cheker, de 1rB, que va guanyar quatre llibres; amb "Wonder" com a llibre destacat. 


 
Per al sorteig de la segona panera vam demanar una altra mà innocent. El paperet deia que el nom de la guanyadora era Kimberly Arias, de 1r batx. 2. Aquesta panera tenia també quatre llibres; i el llibre destacat era "Victus". Com a anècdota direm que la Kimberly no va poder recollir el premi, perque no estava present al moment del sorteig, i recordem que per poder optar al premi els participants hi han de ser presents. Ara bé, la Kimberly va venir a la biblioteca a l'inici dels sorteigs (11:05h) amb una mica de pressa perque tenia hora al metge i li vam dir que si li tocava li guardaríem com a excepció perque realment s'havia presentat. I així va ser. Aquest matí a les 9:05 li hem fet entrega de la panera.

La guanyadora de la primera panera, Mileva Cheker, es va fer la foto de rigor amb la Rosa, mentre que la de la segona, Kimberly Arias, no es va poder fer perque com ja hem dit estava de visita al metge. Hi va haver una certa decepció entre els participants que no van ser els afortunats. Avui, però, comencen les vacances i segurament ja se n'hauran oblidat.

Abans d'abaixar la persiana us recordem que la tant la biblioteca com la sala d'estudi nocturna tanquem tots aquests dies. Tornarem el 8 de gener.

I com deia la cançó de La Trinca: "Passi-ho bé fins l'any que ve". 

Bones festes a tothom!
















Comentaris

Entrades populars