Novetats Sant Jordi 2016

Aquest any, Sant Jordi cau en dissabte i nosaltres estarem tancats... però per anar obrint boca, comencem la setmana de la Diada posant disponibles les novetats que han arribat a la biblioteca. Es poden agafar en préstec des d'avui mateix, i les podeu veure totes clicant a la imatge de sota o entrant al nostre Pinterest.

https://issuu.com/bibmontserrat/docs/novetats_sant_jordi_2016


Com a novetat, us hem preparat un rànquing amb tres recomanacions, per si no teniu clar quin llibre escollir:

1) L'amor fora de mapa, de Roc Casagran. Després del seu èxit Ara que estem junts (que també tenim a la biblioteca), l'escriptor sabadellenc ens presenta un llibre de temàtica amorosa, però molt allunyada de la novel·la romàntica convencional. El millor de tot és com en Roc va cuinant la història i preparant al lector per un final que segur que no us decebrà.

2) 13, rue del percebe, de Francisco Ibáñez. El mes passat, el dibuixant barceloní va complir 80 anys, i ho va celebrar amb una edició integral que recopila totes les pàgines d'aquesta mítica historieta. Còmic de gran format i amb edició deluxe, imprescindible pels amants del còmic.

3) La economía explicada a los jóvenes, de Joan Antoni Melé. L'autor del llibre és un banquer que un dia va decidir deixar la banca tradicional i fundar una banca ètica. Avui, és un referent de la pedagogia econòmica "alternativa" que fa nombroses xerrades i té una secció quinzenal a la ràdio. Aquest llibre ens vol demostrar que l'economia no és una matèria exclusivament destinada a una minoria d'acadèmics, i que les accions de cadascú tenen una importància molt més gran del que ens imaginem.



Tant si us decidiu per un d'aquests tres llibres com si ho feu per qualsevol dels altres, us desitgem una bona lectura i un molt bon Sant Jordi!

Comentaris

Entrades populars