16/9/16

Nou curs... noves activitats!

Comencem el curs 2016-2017 amb moltes ganes i energia! Després de les classes (finals de juny) i abans de començar-les novament (principis de setembre) hem pogut deixar la biblioteca ben ordenada, a punt per afrontar una nova temporada.

La novetat d'aquest curs és que, conjuntament amb el seminari de català, organitzarem dos clubs de lectura: un pel primer cicle d'ESO i l'altre pel segon. La idea és fer una prova pilot, amb dues o tres lectures per cicle al llarg del curs... i si surt bé (que esperem que sí), donar-li continuïtat en un futur.

Per començar, hem escollit dos títols que crec que agradaran molt als nostres lectors. Els de 1r i 2n llegiran El noi que no tocava de peus a terra, de l'escriptor irlandès John Boyne, mentre que els de 3r i 4t compartiran una novel·la històrica que a la biblioteca ens va agradar molt: Ara que estem junts, del sabadellenc Roc Casagran.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!