17/11/16

XIII Certamen de lectura en veu alta

Després d'un inici de curs mogut, i amb els llibres del club de lectura ja repartits, és hora de continuar amb una tradició que ja fa uns quants anys que seguim: reclutar lectores i lectors pel XIII Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta.

La nostra idea és continuar presentant-nos a les dues categories en les que hem participat darrerament: Corsaris i Tropa de corsaris. Les lectures ja es coneixen, i nosaltres estem a punt de rebre-les a la biblioteca.

Aquest any els Corsaris llegiran Calla, càndida, calla de Maite Carranza i (si arribem a les semifinals) Xala, va! d'Anna Fité. Per la seva part, la Tropa de corsaris començaran als quarts de final amb L'artilleria de Mr. Smith de Francesc Puigpelat, i si passem de ronda, Un fill d'Alejandro Palomas.

Com sempre, us animem a què participeu en aquest certamen i demostreu que sou uns grans lectors tot representant l'Institut. Les inscripcions es fan a la biblioteca.

La final de l'any passat es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!