2/12/16

Nadal 2016

Ja fa una setmana que Barcelona ha encès l'enllumenat nadalenc, però nosaltres no inaugurem la temporada nadalenca fins al desembre. Com que ahir ja va començar el darrer mes de l'any, us presentem dos esdeveniments que no poden faltar a la biblioteca.

Novetats

Des d'avui ja es poden agafar els llibres nous, tant de ficció com de coneixements. Com sempre, es poden prestar tots excepte les lectures obligatòries, que són de consulta. Si voleu llegir durant el pont o durant les vacances, passeu per la biblioteca!

Les novetats les trobareu clicant a la imatge de sota.

https://issuu.com/bibmontserrat/docs/novetats_nadal_2016_cartellPanera de Nadal

Repetim data pel sorteig de la Panera de Nadal: com l'any passat, el celebrarem el 21 de desembre a les 11 hores. La llista de participants la publicarem al plafó i a la vitrina de la biblioteca. Com sempre, el sorteig serà entre els millors lectors de l'Institut; qui hagi agafat algun llibre en préstec des de l'inici de curs, entrarà automàticament al sorteig. Teniu fins divendres 16 per fer algun préstec.

Bon pont a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!