Hem tornat: comença el curs 17-18

Efectivament, després d'unes setmanes d'aclimatació post-vacacional, de repartiment de llibres i de llicències i de posar una mica d'ordre a la biblioteca... ja podem dir que hem tornat al 100%! Ho hem fet sense grans canvis respecte l'any passat. Podem avançar-vos, això sí, que enguany el fons de cinema de la biblioteca creixerà considerablement. 

I si parlem de grans canvis, aquests dies s'està celebrant el Centenari de la Revolució Russa (octubre-novembre de 1917), que va propiciar el naixement de la URSS. Des de la biblioteca hem volgut participar d'aquesta efemèride i hem elaborat un recull bibliogràfic de llibres sobre la Revolució, la URSS i el marxisme en general.


Hi trobareu llibres clàssics de la teoria política, com El Capital, de Marx o El estado y la revolución, de Lenin. També novel·les que tenen alguna relació amb el tema, com ara El hombre que amaba a los perros, de l'escriptor cubà Leonardo Padura.  

Però si hem de recomanar-vos un llibre és Diez días que estremecieron el mundo, del periodista nord-americà John Reed, una crònica en primera persona de la Revolució d'Octubre. Esperem que gaudiu amb les lectures d'aquest fet que va marcar un abans i un després en la història contemporània.

Comentaris

Entrades populars