Imagina un amor...

Si t'agrada escriure, aquesta és la teva!

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) convoca Imagina un Amor, un concurs literari de narrativa en llengua catalana per a joves i adolescents sobre temàtica LGTBI.



Qui pot participar en el concurs? Els i les alumnes de secundària, batxillerat o cicles, però també adults vinculats anb l'entorn escolar. Per aquest motiu, s'han dividit en tres categories:

- De 12 a 15 anys
- De 16 a 18 anys
- Adults

Quina ha de ser la temàtica? LGTBI friendly! La narració ha de ser un amor no heteronormatiu: hi pot entrar qualsevol història d'amor entre dues o més persones de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona. 

Els textos han de ser individuals, originals i escrits en llengua catalana. I la seva extensió ha de ser entre 1 i 3 pàgines amb cos de lletr Arial 12 i interlineat d'1,5.

Pots enviar el teu relat sobre un amor no heteronormatiu a imaginaunamor@escriptors.cat abans de l'1 de JUNY. Els textos s'han d'enviar en format word i hi han d'anar acompanyars amb el nom, cognoms, adreça electrònica i telèfon del concursant.

Per consultar les bases del concurs, cliqueu aquí.


Comentaris

Entrades populars