JA PODEU VEURE L'EXPOSICIÓ DE JOAN PEDRAGOSA




El dia 20 de febrer vam celebrar l'acte d'inauguració de l'exposició Imatge gràfica i volumètrica de l'escultor JOAN PEDRAGOSA DOMÈNECH (1930-2005)


Es presenta una selecció d’obres realitzades en paper i cartró que mostren com Pedragosa transforma la superfície plana en volum tridimensional. Totes les peces tenen la particularitat de no tenir cap unió amb cola.

També tenim una petita representació d’escultures de viatge elaborades amb PVC.


Finalment, també podem gaudir de fotografies que mostren algunes de les seves escultures de gran format i materials sòlids, com l’acer i el bronze.


Passejant per l'exposició, ens adonem que Pedragosa es un artista reflexiu que va anar investigant sobre les diverses formes de fer art i va saber crear objectes que s'adaptaven a les necessitats de l'home modern.. A més, tal com ens va dir la seva néta Ona Balló (de 4t A), era un home molt perfeccionista, que no deixava lloc a la improvització.

Us convidem a visitar-la.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars