"American Experience" de l'Ona Balló

L'Ona Balló, de 3r B se n'ha anat a viure tres mesos a Amèrica per aprendre anglès. Des d'allà ens explica la seva experiència. Si us voleu comunicar amb ella, fer-li preguntes, donar-li ànims... ho podeu fer a través del bloc, comentant aquesta notícia.

"
Estic vivint a un poble enomenat Palo Alto, a Califòrnia. Està molt a prop de San Francisco, és un lloc que va molt bé per desconectar. Els paisatges són de prats verds i sense grans aglomeracions de cases, tot i que si baixes al centre del poble hi ha molta vida.
Estem allotjats a un barri que es diu Los Altos Hills, encara més a la muntanya. És un anexe d'una casa molt gran i la tenim llogada pels tres mesos que ens hi estarem. La casa és petita pero ben acollidora, té una piscina i estem envoltats per la natura, és espectacular.

L'institut encara està pendent de començar, tot just ara, acabo de venir de vacunar-me contra la tubercolosi (és obligatori si vols entrar a un High School) i m'ha fet una mica de mal.
Ja he fet la prova per entrar a l'institut que volem, el Gunn, i de moment m'han acceptat. Han dit, que no tindria notes i que l'important era que tingués una "american experience"!

Respecte al meu pare, està a Stanford com a professor convidat per a un trimestre, ell està donant classes sobre l'Almodóvar i també ensenya un curs de doctorat sobre el cinema espanyol i documental català. Durant aquests mesos arribaran diferents directors de cine com Manel Huerga, Isaki Lacuesta, José Luis Guerín etc. pel curs de doctorat.
He assistit a dues clases sobre Almodóvar i m'ha encantat, ha estat una gran experiència. La Universitat de Stanford té moltes coses divertides i característiques, com per exemple, que tots els estudiants es mouen pel campus en bicicleta, allà no existeixen els cotxes! La biblioteca de la Universitat (n'hi ha tres o quatre), ja que ahir vam estar-hi i ens va impressionar. Té tres pisos i està distribuïda de tal manera que t'hi puguis perdre, tot són pasadissos plens de libres antics, o no. Pots estar allà sol, de lo infinitament gran que és".

Records!

Comentaris

  1. Hola, sóc un nen nou de l'escola i he llegit la teva experiència per Amèrica. Trobo que es molt interesant el que estàs fent.

    Que et vagi be l'experiencia per america.I que facis molts amics.

    David Sasson

    ResponElimina
  2. Hola soc un nen nou se primer i acabo de comencar el "insti". Crec que deu ser una experiencia genial pero tambe una mica dificil perque tot es nou i el institut tambe. Des daqui al monserrat et dono forces per continuar alla i que aprenguis ingles. ADEU!!!

    Oriol Sangenis

    ResponElimina
  3. Holaaa¡ espero que t´ho estiguis passant molt be , jo acabo d´arrivar i espero que en tercer pugui fer el mateix que tu,tinc un amic de 16 anys que tambe ho va fer
    i pel que m´ha explicat esta molt
    be.
    Marcel
    adeuuuu

    ResponElimina
  4. Hola, em dic Júlia. Sóc nova d'aquest any.Encara no havia entrat en el blog de la biblioteca.Espero que per allà hagis fet molts amics i que no t'anyoris dels amics. Saps quan tornaràs?
    Molts ànims!
    Adeu!!!

    ResponElimina
  5. Hola, què tal? Jo sóc un nen que acabo d'entrar a aquesta pàgina i he llegit la teva experiència. Que tinguis sort en el teu viatge i molts ànims!

    Daniel Ramirez

    ResponElimina
  6. Hola wapa nose si tenrecordes de mi soc la JÚLIA Crespo del turò del cargol.
    HE vist la "noticia" i cresc que deu ser molt divertit interessnat k et vagui molt be per alla

    wapa dew (aquesta noticia la fer servir en un exmaent)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars