27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Hola a tots!
Ja ha arribat... El 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona!
Tindreu un còmic gratuït amb cada entrada!
Tindrà lloc al
palau 8 de Fira de Barcelona. L’accés es farà per avinguda María Cristina.

Els horaris són:
- Divendres 29 de maig: de 10:00 a 20:00 hores,
- Dissabte 30 de maig: de 10:00 a 21:00 hores,
- Diumenge 31 de maig: de 10:00 a 21:00 hores,

- Dilluns 1 de juny: de 10:00 a 20:00 hores
.
Els preus són:

- 6€ l'entrada general, que es pot adquirir a les taquilles del Saló del Còmic o la venda anticipada que es pot fer a través dels terminals del ServiCaixa o a l'adreça www.servicaixa.com; o a tots els punts de venda d'entrades d'El Corte Inglés o a l'adreça
www.elcorteingles.es.

- 4€ l'entrada descompte, únicament pels que tingueu Carnet Jove, Carnet TR3S i pels socis del FC Barcelona i el RDC Espanyol. Aquestes entrades només es vendran a les taquilles del Saló del Còmic.

Per a més informació consulteu: http://www.ficomic.com/


No us ho podeu perdre!

Comentaris

  1. Ja he anat al Saló.
    Em va sorprendre veure un espai tan gran ple d'estands amb diferents tipus de còmics i materials relacionats amb ells (samarretes, disfresses, etc.). Em va cridar l'atenció veure gent disfressada d'algun personatge de còmic o portant algun distintiu.
    Els organitzadors han posat diverses exposicions monogràfiques. Destaco la dedicada al futbol on es poden veure vinyetes o tires còmiques dels principals il·lustradors i que pertanyen, moltes d'elles a col·leccions particulars.
    També n'hi havia una dedicada a les Aventures d'Esther, de Purita Campos que, segons van dir, és el segon còmic més venut a l'Estat Espanyol.
    Vaig poder aconseguir el llibre "Hacer còmic" d'Scott Mc Cloud, que va donar una conferència sobre la seva experiència en el món del còmic. El tindreu a la biblioteca a partir de dimarts.
    Encara sou a temps de fer-hi una volta.
    Antonieta Prats

    ResponElimina
  2. jo hi he anat i m'ha agredat molt. si hi vas de friki disfressat és molt més divertit.

    ResponElimina
  3. jo també he anat al saló del comic i m'ha agredat molt. us recomano anar-hi l'any que ve (perquè el d'aquest any ja s'ha acabat). si s'hi va disfressat amb una disfressa friki és molt més divertit.

    ResponElimina
  4. jo no hi he anat però tampoc em desagraderia anar-hi, quasi tothom parla molt bé d'ell(sobretot a la meva classe)que els hi agrada molt.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars