15/10/09

Premis Nobel 2009La guanyadora del Premi Nobel de Literatura ha estat l'escriptora rumano-alemanya, HERTA MÜLLER. Ha escrit sobre l'exili dels alemanys de Rumania i ha aixecat la seva veu contra la dictadura rumana, fet que ha provocat que el govern del seu país prohibís publicar els seus escrits. Això va fer que l'autora i el seu marit s'exiliessin a Alemanya ja fa més de vint anys. El primer llibre que va publicar va ser "En tierras bajas".
Oriol Santos
1 ESO C
Ja es coneix la guanyadora del Premi Nobel de Medicina. Es tracta d'ELIZABETH BLACKBURN, una investigadora de l'"University of California", San Francisco. La Fundació Nobel li ha atorgat el premi en reconeixement a la seva investigació, que pot ser la clau per comprendre i modificar els mecanismes d'envelliment de les cèl·lules.
Oriol Moyà
1 ESO B
Si voleu fer un petit article sobre els altres guanyadors dels Premis Nobel d'enguany, animeu-vos, que us el publicarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!