Inauguració de l'exposició 'Dibuixant Històries'

Ahir a la tarda vam donar el tret de sortida a l’exposició Dibuixant Històries, que recorre la trajectòria de la il·lustradora Fina Rifà. Així, des d’ahir i fins el 27 d’abril, la biblioteca acollirà aquesta exposició, que podrà visitar tothom qui tingui interès, ja que no es limita només als alumnes del centre.

La inauguració va constar de tres parlaments i d’un pica-pica per a tots els assistents. En primer lloc, el Director del centre, l’Aleix Gabarró, va llegir un text que havia escrit sobre la Fina Rifà i com l’havia influenciat llarg de la seva vida. En segon lloc va parlar Frederic Lloveras, Conseller Municipal de Cultura del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. I per tancar la presentació, la pròpia Fina Rifà va explicar als assistents tot allò que poden trobar a l’exposició.

El material exposat per l’autora es troba a quatre vitrines de la biblioteca: una situada al passadís (abans d’entrar), una al vestíbul i dues a les vitrines laterals del fons de la biblioteca. Cada una d’elles està senyalitzada amb el cartell ‘Exposició’, per tal que sigui fàcilement visible.

Des de la Biblioteca de l’Institut Montserrat, us convidem a visitar l’exposició i també a participar-hi.

Podeu seguir tota la informació de l’exposició als nostres comptes de Facebook i Twitter, i fent servir el Hashtag #DibuixantHistòries.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars