22/3/12

Dia Mundial de la Poesia

Com cada 21 de març, ahir es va celebrar el 'Dia Mundial de la Poesia', amb diferents actes i lectures arreu del país. Aquest dia es va començar a commemorar l'any 2001 per decisió de la UNESCO, per tal de donar un reconeixement i un impuls nou als moviments poètics.

A l'Institut volem promocionar la poesia com a eina indispensable de lectura, sobretot des de les classes de llengua. Des de la Biblioteca, l'any passat vam començar un fons especial de poesia, on tenim llibres d'aquest gènere orientats als joves lectors. A més, disposem dels clàssics de poesia en llengua catalana, castellana i estrangera traduïda.

Us proposem dos portals relacionats amb la materia. El primer, el bloc sobre les celebracions del Dia Mundial de la Poesia, on apareix el poema Quatre paraules que Narcís Comadira va escriure per a l'ocasió; el segon, un projecte de lectura del web d'XTEC, anomenat Impuls de la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!