Xarxa BCN antirumors

Ens han arribat a la biblioteca els dos primers capítols del còmic Blanca Rosita Barcelona : històries quotidianes de convivència, una història social que pretén desmuntar alguns tòpics relacionats amb la immigració (com ara l'ús abusiu dels serveis socials i sanitaris) mitjançant dues protagonistes: una àvia barcelonina d'origen andalús (la Rosita) i una immigrant peruana (la Blanca). L'autor del còmic és Miguel Gallardo, el mateix que ha assolit un gran èxit amb l'obra Maria i jo (disponible a la biblioteca).


Acompanyant els dos capítols de Blanca Rosita Barcelona, títol que remet a la pel·lícula de Woody Allen Vicky Cristina Barcelona, també hem rebut el tríptic Rumors de butxaca, que recull de manera concisa i clara una sèrie d'arguments que permeten desmuntar els principals rumors i estereotips sobre la diversitat cultural a la ciutat.




Tant el còmic (els dos capítols) com el tríptic es troben exposats al taulell principal de la biblioteca, i els podeu agafar per endur-vos-els a casa i difondre'ls entre els amics, els companys, la família... A més, també els teniu disponibles en aquest enllaç. Tots dos documents formen part dels materials divulgatius generats en el marc de l'Estratègia BCN Antirumors i del Pla Barcelona Interculturalitat.

Comentaris

  1. Una malaltia anomenada rumor
    http://joseluisregojo.blogspot.com/2011/11/una-malaltia-anomenada-rumor.html

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars