30 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Demà comença una nova edició del Saló Internacional del Còmic a la ciutat de Barcelona. La 30a edició d'aquest certamen se celebrarà al Palau 8 de la Fira de Barcelona, del 3 al 6 de maig. En total, prop de 19.000 metres quadrats dedicats al món del còmic, tant europeu, com americà, com manga.

Enguany, el Saló Internacional del Còmic, organitzat per Ficomic, ha volgut retre homenatge a Jean Giraud, més conegut com a Moeibus, que va morir el passat 10 de març. També hi ha una exposició dedicada al 50 aniversari de la revista Cavall Fort, que des de la Biblioteca recomanem visitar. La resta d'exposicions les podeu consultar clicant aquí.

A més, com cada any, dins el Saló se celebraran divreses activitats, com ara tallers, debats i conferències, concerts o signatures d'autors destacats. L'horari d'obertura serà de dilluns a dissabte de 10 a 21, i diumenge de 10 a 20.

No dubteu en visitar el Saló del Còmic 2012 (web aquí), que ofereix moltes possibilitats a un preu molt assequible (només 4 Euros amb el carnet de les Biblioteques de la Diputació i amb el Carnet Jove).


Comentaris

Entrades populars