7/5/12

Barcelona Poesia 2012

Demà arrenca el Barcelona Poesia (XXVIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona) amb l'objectiu d'acostar-nos al present de la creació poètica internacional. Entre la Nit de Poesia al Palau, que obre el festival, i els Jocs Florals, com a acte de cloenda, Barcelona Poesia estendrà durant nou dies la poesia arreu de la ciutat en tots els formats i amb tots els accents possibles. 

Amb una programació molt variada i orientada a tots els públics, Barcelona fa visible la forta empremta que la poesia deixa cada dia a la ciutat. El festival confirma, un any més, la importància de la paraula, la creació i la lectura a la nostra ciutat.

Barcelona Poesia se celebrarà a diversos espais de la ciutat entre els dies 8 i 17 de maig, i hi participaran una gran quantitat d'autors. En aquest enllaç teniu el programa complet del festival. Des de la Biblioteca de l'Institut us animem a assistir-hi i a participar-hi.

Tota la informació del certamen la trobareu a aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!