BCNegra 2014

S'acosta el febrer i, amb ell, torna un dels certamens literaris més importants de la ciutat: la BCNegra. Enguany, l'edició arrenca dijous 30 de gener, i s'extendrà fins dissabte 8 de febrer. En total, deu dies on els amants del gènere policíac podran gaudir de més activitats i escenaris que mai.

L'estrella d'aquesta edició serà, sense cap mena de dubtes, l'escriptor sicilià Andrea Camilleri, que serà reconegut amb el Premi Pepe Carvalho 2014. El creador de Montalbano participarà, el 7 de febrer, en una conversa moderada pel comissari del certamen (Paco Camarasa) a l'Espai Barts.

Altres noms importants de la BCNegra 2014 seran Philip Kerr, Ben Pastor o Peter James. A més, la biblioteca Jaume Fuster acollirà una exposició en homenatge al clàssic Georges Simenon i, per primera vegada, hi haurà un cicle de cinema negre i policíac (3, 4 i 5 de febrer).

Aquí podeu consultar el programa complet de la BCNegra 2014, i qualsevol altra informació sobre el certamen al seu web oficial.




Aprofitem per recordar que a la biblioteca hem començat la col·lecció de novel·la negra en català crims.cat, amb la intenció de completar-la. Els dos títols que tenim de moment són Pluja negra, de Flavio Soriga i Aire brut, de Lluís Bosch.

"Si és febrer, si sentiu parlar de crims i delictes de paper, si sentiu parlar de novel·la negra, no tingueu cap dubte: sou a Barcelona i això és BCNegra".

Comentaris

Entrades populars