Blogs i webs de les biblioteques escolars

La primera entrada d'aquest 2016 l'emprarem per parlar de les biblioteques escolars catalanes, aprofitant que el Programa biblioteca escolar "puntedu" ha inclòs el nostre blog al seu Directori de blogs i webs de les biblioteques escolars de Catalunya.

Aquesta iniciativa té un triple objectiu: difondre la presència de les biblioteques escolars a la xarxa, promoure’n la dimensió virtual i donar a conèixer les bones pràctiques.

El Directori dóna difusió a tots els espais virtuals de biblioteca escolar que compleixin uns determinats criteris de contingut, de respecte en el tractament de la informació i d’actualització.

I gràcies a que el nostre blog compleix aquests requists (oferim informació de la biblioteca i de les activitats que organitzem, l'anem actualitzant periòdicament, etc.), avui estrenem el logotip digital de pertinença que trobareu a la columna dreta d'aquesta pàgina. Aquest segell s'anirà renovant cada curs si continuem compl¡nt els requisits.








Estem molt contents de formar part d'aquest projecte comú que engloba moltes altres biblioteques escolars catalanes, ja que es demostra que les biblioteques tenen cada vegada més importància a la vida dels centres educatius.


A nivell particular, també estem contents que el blog de la nostra biblioteca sigui una eina útil per difondre les activitats que fem, i que després de 8 anys de vida compti amb més de 200 entrades i més de 20.000 visites.

Finalement, volem recordar que, a més del blog, disposem d'altres eines digitals com ara Twitter, ISSUU (on, entre d'altres, pengem els treballs de recerca), Pinterest (per recomanacions i novetats) i Delicious (per enllaçar webs de referència). No dubteu en seguir-nos!

Comentaris

Entrades populars