Acte 75 anys

Bon dia! Tan sols queda una setmana perquè la biblioteca es vesteixi de gala. Dijous 27 d'abril a les 12 hores tindrà lloc un dels diversos actes que celebrarem en motiu del 75è aniversari de l'Institut Montserrat

Concretament, des de la biblioteca retrem homenatge a una antiga alumna del centre: l'escriptora Montserrat Roig, una de les autores més reconegudes en llengua catalana. En l'acte intervindran persones del seu entorn més proper. 

A més, s'inaugurarà un mapa topogràfic de Catalunya a escala 1:200.000. Es tracta d'un mapa elaborat per la Generalitat Republicana l'any 1936 i és el primer mapa d'aquestes característiques existent a Catalunya. No cal dir que per nosaltres és un honor allotjar aquest mapa a la biblioteca.

Finalment, per commemorar els 75 anys de l'Institut i relacionar-ho amb la literatura, des de la biblioteca hem elaborat una petita exposició amb obres de quatre escriptores que van ser alumnes de l'Institut: Montserrat Roig, Maria Barbal, Lidia Falcón i Josefina Castellví. Aquesta mostra bibliogràfica la trobareu a la vitrina de l'entrada de la biblioteca.


https://issuu.com/bibmontserrat/docs/autores75anys

Comentaris

Entrades populars