Novetats Sant Jordi 2017

Acabem d'aterrar i ja tenim a tocar la Diada de Sant Jordi! Per sort, abans de marxar de vacances vam deixar enllestides les novetats i així avui ja les podem treure.

Per tant, tots els llibres nous ja estan disponibles per agafar en préstec. Si voleu veure'ls abans d'escollir-ne un per llegir, només heu de clicar a la imatge de sota. I us recordem que totes les novetats estan comentades al nostre Pinterest.


https://issuu.com/bibmontserrat/docs/novetats_sant_jordi_2017_cartell


Com ja vam fer l'any passat, hem triat 3 llibres per recomanar-vos:

1) Metròpoli, de Flavio Soriga. Segona aventura del carabiniere Martino Crissanti, després de debutar a Pluja negra. Aquesta vegada, però, l'acció no transcorre en un poble sinó a la capital de Sardenya, Càller, i la víctima és una dona de classe alta. L'estil de Soriga és molt particular i confiem que us agradarà tant com a nosaltres.

2) Jamás tendré 20 años, de Jaime Martín. S'ha escrit molt sobre la Guerra Civil Espanyola, però se n'ha dibuixat menys. I aquesta novel·la gràfica combina aquest conflicte bèlic amb la història familiar dels avis de l'autor, que es van conèixer l'any 1936 lluitant contra el feixisme i que van haver de construir la seva vida en comú des del bàndol perdedor. Ha guanyat el Gran Premi del Saló del Còmic com a millor obra.

3) Me crece la barba, de Gloria Fuertes. En motiu del centenari del naixement de l'autora madrilenya, Reservoir Books ha editat aquesta antologia poètica que repassa la seva trajectòria. Es tracta d'una mostra de poemes de cada una de les obres de Fuertes. Molt recomanable pels amants de la poesia, un genere literari que no sempre té la transcendència que es mereix.


En aquesta prèvia de Sant Jordi esperem que gaudiu d'aquests tres llibres o de qualsevol altre. Bona lectura!

Comentaris

Entrades populars