14ª Marató de Contes

Avui us presentem una marató benèfica, sí, sí, heu llegit bé. Aquesta marató es fa per a recollir diners pel Col·lectiu de suport al missioner Angel Olaran, que recolzen els projectes que aquest missioner porta a Tigray (Etiòpia).

La Marató de contes és la reivindicació del conte com a element de comunicació entre adults i infants. És la reivindicació de la paraula com a nexe de contacte solidari. La Marató es fa amb finalitats benèfiques.

Els beneficiaris d’aquesta tasca són sobretot els nens, la majoria d’ells orfes, a qui els garanteix educació, accés a la vivenda, servei mèdic i formació professional. I és que la població de Tigray és majoritàriament d’infants, abandonats a la seva sort, que viuen amb la constant amenaça de la SIDA, la tuberculosi i la desnutrició.

L’acte serà presentat i conduït per ; la Rosa Fité, actriu i rondallaire, i el Mago Manu, un simpàtic mag importat directament de les Illes Canàries. Els contes són explicats per personatges reconeguts del món de la política, l’esport, el teatre, la música, etc, aportant d’aquesta manera el seu granet de sorra en aquest acte solidari.

Us adjuntem els horaris per si esteu interessats:

TEATRE ROMEA (C/ Hospital, nº51) de 10.30 a 13.30 hores.
El preu d'una entrada individual és de 6€. Les podeu reservar a
www.promentrada.com

En trobareu més detalls a www.angelolaran.com

Fins aviat!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!

Entrades populars