28/11/08

Exposició imatges sobre poemes de la terra

Hola a tots/es!

Us agrada la fotografia? Us considereu bons fotògrafs? Voldríeu veure les vostres imatges per l'Institut? Sí...? Doncs llegeix amb atenció perquè ara tens l'ocasió de mostrar-nos com ets de bo.

Per celebrar la fi de l'any dedicat a les LLENGÜES i al PLANETA TERRA projectem una exposició d'imatges (fotografies, il·lustracions i muntatges fotogràfics, tots ells inèdits) inspirades en poemes relacionats amb el tema. Estarà oberta del 25 de febrer al 29 d'abril.
A la plataforma “moodle” de la pàgina web de l’Institut, podreu veure tots els poemes, en diferents llengües, que hem seleccionat.
Escolliu-ne un i creeu una imatge de 18x24 cm., que haureu de presentar sobre una cartolina negra de tamany DIN A-4, abans del divendres 13 de febrer.
Podeu aportar les vostres fotografies sobre la natura, el mar, el temps i els fenòmens meteorològics, el regne vegetal, el regne animal i el regne mineral. Ens podeu fer arribar la vostra mostra d’imatges també a la biblioteca.

Tots esteu convidats a participar. Treieu l'esperit fotògraf que porteu dins!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vigila! Si has pensat emprar aquesta eina per faltar el respecte, insultar, ferir o ofendre a algú, no et molestis: ningú podrà llegir el teu comentari. Si la teva intenció no és aquesta: ENDAVANT!